We Have Completed the Manavgat Pedestrian Bridge Project

MANAVGAT YAYA KÖPRÜSÜ ŞİRKETİMİZ TARAFINDAN TAMAMLANMIŞTIR.

Manavgat Belediyesi tarafından Manavgat Irmağı üzerine yaptırılan yaya köprüsü inşaatı, Göver Çelik Halat ekibinin çalışmalarıyla tamamlanmıştır.

KÖPRÜ TAŞIYICI HALATLARI MONTE ETTİK

Göver Çelik Halat ve iş ortağı Çin’li mühendisler, Manavgat Belediyesi’nin yaptırdığı yaya köprüsü inşaatında gece gündüz çalışarak Halatların kurulumunu 7 gün gibi rekor bir sürede tamamlamıştır. Her birisi 25 Ton luk çalışma yüküne ayarlanan 32 adet taşıyıcı halat 7 gün süren çalışmayla yaya köprüsüne bağlandı.Gerek halatların tedariki, gereksede montaj sürecinde kalite ve güvenlik önceliğinden taviz vermeden takım çalışması ile kurulmuştur. Çelik halatların montaj işlemleri sırasında Manavgat Belediyesinin araç ve ekipman kullanımında, şirketimiz çalışanlarına yapmış olduğu yardım ve desteklerinden, herşeyden önemlisi sıcak yaklaşımlarından  dolayı teşekkür ederiz.

YENİ PROJELERİMİZ HAZIR

Manavgatla başladığımız taşıyıcı sistemlerin proje ve kurulum çalışmalarını 2017 yılında gerçekleştireceğimiz stat ve köprü projeleri ile devam ediyoruz.Göver Çelik Halat ve iş ortağı J&L Group, artan işhacmine bağlı olarak gerekli üretim ve işçilik kapasitini sağlayacak güce fazlasıyla sahiptir.

MANAVGAT  BELEDİYE BAŞKANI SÖZEN’ İN TEŞEKKÜR YAZISI 

Göver Çelik Halat ve J&L Group şirketleri ortaklığında 15 gün süren çalışmalar sonunda her bir halata binen yüklerin ince ayarlamalarının yapılmasıyla son buldu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ın çehresini değiştirecek yaya köprüsü çalışmalarının özenle yapıldığını ifade etti. Başkan Sözen, “ Manavgat’ımızın çehresini değiştirecek olan yaya köprümüzde uzman mühendislerimiz en ince detayları göz önünde bulundurarak çalışma yapıyor. Köprümüz çok yakında tamamlanacak Bu arada Çin’den gelerek çalışmalarımıza katkıda bulunan Çinli mühendis dostlarımıza ve Göver Çelik Halat çalışan ve yetkililerine çok teşekkür ederiz. Kendilerine Manavgat’taki çalışmaları için teşekkür belgelerini de hazırladık, takdim edeceğiz” dedi.